2012-02-15 17 浏览
上星期去过呢间新开既Zummer食Lunch觉得好有水准,情人节提前庆祝,一于同男友黎呢间,有信心!餐厅新开张,好好彩我地上到去仲有位...根据餐厅经理推介,我地order左两份Set Dinner:---头盘系天妇罗软壳蟹凯撒沙律个人唔太钟意食油腻野,但个蟹都尚算ok唔太油,个沙律仲加左D咸咸地既火腿,浓淡得宜。---蕃茄忌廉汤呢个汤系用鲜茄煮既,好浓好香,配埋餐厅免费提供热辣辣既面包,一绝!---主菜我地选择左黑豚扒同照烧肉眼扒share听餐厅经理介绍,佢地系选用安格斯肉眼扒既,唔怪得啦,肉质鲜美,份量十足,无得顶呀!而个黑豚扒呢,亦都唔错!男朋友都赞呀!---甜品我地另外order左豆腐芝士饼同埋心太软,唔止卖相靓靓,仲好有水准!心太软外层脆既,正!个人特别钟意食cheese case,相对一般cheese cake,呢个豆腐芝士饼唔太浓味,感觉好清新,虽然食到好饱,都要食晒佢!
餐厅新开张,好好彩我地上到去仲有位...

头盘系天妇罗软壳蟹凯撒沙律
天妇罗软壳蟹凯撒沙律

主菜我地选择左黑豚扒同照烧肉眼扒share
黑豚猪
照烧肉眼扒

豆腐芝士饼,心太软
题外话/补充资料: 呢间餐厅无论装修格局,食品质素同服务都一流,开枝酒倾下计,咁就过左一个浪漫既晚上! 下次我地会带屋企人再黎!睇怕下次一定要提早订位喇...
2012-02-13
天妇罗软壳蟹凯撒沙律
黑豚猪
照烧肉眼扒
豆腐芝士饼,心太软
  • 凯撒沙律,照烧肉眼扒,豆腐芝士饼