个仔一路都系钟意Transformers, 我都唔知道香港原来有家Transformer嘅餐厅。朋友同我讲KKday有买一送一,本着个仔钟意Transformers. 但系相信啲嘢食唔方好食嘅心态,去试呢个买一送一。结果喜出望外。个餐有饮品,个饮品系提子啫喱梳打,同埋茉莉绿茶啫喱,两杯都好好饮。薯条系厚切薯条,好食过麦当劳。薄饼系蘑菇薄饼,上边有火箭菜。汉堡包系厚切牛肉嘅,老公话觉得个汉堡好食过Outback。老公之后加咗个沙律$45 ,沙律啲菜都系靓嘅新鲜嘅。整体系一间高质嘅快餐。喺铜锣湾嘅黄金地段食到呢一餐,绝对系抵同埋唔贵。就算冇买KKday Offer,就咁入去食我觉得价钱都OK。食完我哋又拎左Transformers汽球。呢间餐厅职员都好友善,我哋会再嚟帮衬。

食完我哋又拎左Transformers汽球。

呢间餐厅职员都好友善,我哋会再嚟帮衬。
2024-04-01
用餐优惠