餐厅: 北京老家
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: 北京老家
资讯:

同朋友约食饭,大家最近都分别食咗好多唔同类型餐厅,又唔系好想重复食同一类,所以就夹咗来食中菜😋 -一入门口就已经觉得呢间餐厅好靓,成个装修都好有中国风👀 甚至细致到连厕所都系用金铜色嘅马桶同水龙头😂👌🏻 欣赏呢啲设计位~-以下系跟咗上菜次序排列⬇️酸辣土豆丝🥔 💰88私心好钟意食土豆丝,所以打开Menu见到就即刻叫返一份😝 虽然性价比唔高,但系味道同口感都唔错,酸酸辣辣🌶 做开胃菜十分好😌宫爆鸡丁🐥 💰98酱汁好惹味,鸡丁亦都嫩滑👍🏻 件数仲好多,唔会话夹几件就冇哂👅松仁鱼🐟 💰308白饭🍚💰15@1碗全鱼一上枱就好有霸气😆 成条鱼系炸过,香口之余亦香滑,点埋d汁酸酸地一齐食,用嚟送饭一流! 所以我哋四个女仔都叫咗三碗白饭share 🍚🍚🍚小笼包💰78包皮有啲口,食落粉感重,而且汤汁亦唔够多,唔推荐🙅🏻‍♀️拔丝香蕉🍌 💰88必叫‼️ 打卡一流👍🏻 啲拔丝好靓,上面仲撒咗少少芝麻,然后加埋现场嘅灯光,好似本身着左灯咁🤩 就算其他菜式唔影相,呢碟都一定要影📸味道方面都高质!炸香蕉出面包住一层糖衣🍌 外面食落脆口,里面香蕉香甜松软😋 如果唔钟意食香蕉,仲可以拣士多啤梨或者苹果。除咗生果仲有地瓜
以下系跟咗上菜次序排列⬇️

松仁鱼🐟 💰308
白饭🍚💰15@1碗

小笼包

小笼包💰78
包皮有啲口,食落粉感重,而且汤汁亦唔够多,唔推荐🙅🏻‍♀️

拔丝香蕉
拔丝香蕉🍌 💰88
味道方面都高质!炸香蕉出面包住一层糖衣🍌 外面食落脆口,里面香蕉香甜松软😋 如果唔钟意食香蕉,仲可以拣士多啤梨或者苹果。除咗生果仲有地瓜同山药可以整成拔丝,不过要提前同店舖预订❕

总括来讲,呢间餐厅好适合同朋友或者家人聚餐,装修好靓,环境气氛都好好👍🏻
环境:💛💛💛💛💛
服务:💛💛💛💛