2019-03-31
初初揾路个阵,见到个入口以为系apartment既入口,唔讲真系唔知上面有餐厅😲上到黎呢间社企餐厅,感觉好开扬,因为面积阔落,完全冇压迫感,可以同朋友好舒畅咁倾偈👭而餐厅风格比较简约,冇太多既装饰设计,墙壁上嘅画通常都带有一啲正面嘅讯息俾大家😸厨房系半开放式,行过可以见到佢地整野食既情况。另外餐厅都会聘请一啲聋人或者弱听人士,所以餐厅都有提供一个手语小贴士俾大家,又几细心🥰.🥖蒜蓉法包推介呢个蒜蓉法包❣️真系好好味😋😋😋香浓既蒜蓉味,食落外脆内软🤤🤤虽然我食左两块但都觉得唔够喉,我谂我一个人食哂四块都冇问题🤣.🍖黑松露蜜糖烤鸡翼我既另一推介系呢个鸡翼👍🏻超级热❗️相信真系新鲜出炉🤩🤩甜甜地既蜜糖沾满左成只鸡翼,好惹味!再加上少少黑松露带出个香味,真心好食😍.🍝原只软壳蟹刁草忌廉汁意粉我因为软壳蟹所以先点呢个意粉💕软壳蟹都好大只。配埋刁草忌廉汁意粉,又唔会太漏,又几好味㖞🤪.🥘西班牙海鲜意大利饭有两只青口、两粒带子、两只虾,海鲜都够新鲜,而饭粒都能够煮到粒粒分明👍🏻
蒜蓉法包
🥖蒜蓉法包