听同事讲观塘有间喺工厦嘅日式食堂好好食于是星期六就约咗朋友去试吓我哋𠮶日下昼3:00去到唔使排队,直接有得入店舖装修都几骨子,干净企理一啲都唔似系喺工厦嘅餐厅!我同朋友分别叫咗手打芝士安格斯汉堡兰王蛋饭同埋手打和牛汉堡兰王蛋饭汉堡扒仲分别可以嗌唔同嘅酱汁同埋配菜我哋分别拣咗汉堡汁同味噌汁以及泡菜同埋酸瓜另外仲加咗两个小食,分别系鱿鱼嘴同埋饺子餐厅好快手,落单后等咗唔够10分钟已经上菜上菜𠮶刻已经觉得超级吸引,除咗颜色超靓嘅兰王蛋,个汉堡扒都超级香!朋友嘅芝士牛肉汉堡,一食就有满满嘅芝士流出,超级邪恶!配埋酸瓜同埋淡淡嘅味噌汁超级好食而我叫嘅和牛汉堡更加正,个牛肉食得出系唔同Level,有少少脂肪,超级软同埋Juicy!呢个比起芝士汉堡只系贵$10 ,我觉得超级值!!小食嘅鱿鱼仔同饺子都好食,尤其系饺子煎到好香!可惜𠮶日其他小食卖晒,如果唔系都想试吓~嗌咗咁多嘢连埋两杯嘢饮都只不过系唔使$300 ,咁嘅价钱食到咁好食嘅汉堡,我觉得系超级抵,值得更多人认识!希望可以长做长有🥹🫶🏻
听同事讲观塘有间喺工厦嘅日式食堂好好食
于是星期六就约咗朋友去试吓

我哋𠮶日下昼3:00去到
唔使排队,直接有得入

店舖装修都几骨子,干净企理
一啲都唔似系喺工厦嘅餐厅!

汉堡扒仲分别可以嗌唔同嘅酱汁同埋配菜
我哋分别拣咗汉堡汁同味噌汁以及泡菜同埋酸瓜
另外仲加咗两个小食,分别系鱿鱼嘴同埋饺子

餐厅好快手,落单后等咗唔够10分钟已经上菜
招牌手打和牛汉堡兰王蛋饭