2024-11-21
好耐好耐冇见既朋友仔~相约去左天后既呢间小店gather下❤️之前有朋友仔嚟过话啲嘢食好味,同埋个vibe好好~果然好介绍呀!餐厅嘅用色~布置都好有异国风情🥰系啲枱凳细张少少身形健硕嘅顾客可能会辛苦少少🤏叫咗都几多嘢食~1️⃣Aguacates $95🥑Whipped avocado with fresh lime and rainbow carrots好新鲜呀呢个前菜牛油果酱好浓郁 配上唔同嘅Rainbow carrots~爽脆嘅口感令到人胃口大增仲有烤到香脆嘅面包食为呢餐晚饭揭开咗序幕2️⃣Beef Emp. ,Chicken Emp. & Ham Emp. $45.00@ 🥟🥟🥟其实系唔同馅料嘅炸饺子~外层炸到超酥脆馅料真系做到多汁美味!再配埋店家预备嘅酱汁系好新颖嘅配搭👍 好开胃3️⃣Costillas $200.00🐖Slow cooked Pork Ribs个pork rib好好味~一摆入口已经做到骨肉分离唔需要任何配料个调味都做得啱啱好,肉味浓郁又juicy而且配菜嘅薯条同沙律份量都好多沙律菜好新鲜 好refreshing!4️⃣Arroz Con Pato $270.00🦆1/4 Duc
相约去左天后既呢间小店gather下❤️
之前有朋友仔嚟过话啲嘢食好味,
同埋个vibe好好~
果然好介绍呀!
餐厅嘅用色~布置都好有异国风情🥰
系啲枱凳细张少少
身形健硕嘅顾客可能会辛苦少少🤏
叫咗都几多嘢食~
Aguacates
Aguacates
1️⃣Aguacates $95
好新鲜呀呢个前菜
牛油果酱好浓郁 配上唔同嘅Rainbow carrots~
爽脆嘅口感令到人胃口大增
仲有烤到香脆嘅面包食
为呢餐晚饭揭开咗序幕
其实系唔同馅料嘅炸饺子~
外层炸到超酥脆
馅料真系做到多汁美味!
再配埋店家预备嘅酱汁
系好新颖嘅配搭👍
好开胃
Costillas
3️⃣Costillas $200.00
🐖Slow cooked Pork Ribs
个pork rib好好味~
一摆入口已经做到骨肉分离
唔需要任何配料个调味都做得啱啱好,
肉味浓郁又juicy
而且配菜嘅薯条同沙律份量都好多
沙律菜好新鲜 好refreshing!
Arroz Con Pato
4️⃣Arroz Con Pato $270.00
🦆1/4 Duck Confit with Coriander Rice
个饭系最surprise既😍
鸭腿大大只充满油香
肉质好鲜嫩,入晒味
重点系佢啲精华完全落入咗下面嘅饭
而且应该用咗鸡汤同好多唔同嘅香料整
啖啖都好好食🤤
🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾
除此之外,餐厅有酒牌可以叫酒饮
但同时佢亦都唔收任何开瓶费🤩
我哋自备咗支餐酒去开心share
老板即刻帮我哋输入雪柜
等嘢食嚟到嘅时候再冰冻咁serve俾我哋饮👍👍
非常之好嘅体验,下次再黎开天后都会再帮衬佢哋
💯💯💯💯💯💯💯💯