2021-01-16 1942 浏览
CP值: 5/5 Price 价钱:扎肉捞干粉 Laos sausage cold rice noodle $38 (openrice 外卖价)/ $78 (dine-in)是冧弹鸡全米汤粉 Sinatal ki rice noodle $38 (openrice 外卖价)/ $78 (dine-in)依排成日都wfh, 一返到公司附近就见到好多餐厅都敌不过疫情执咗有啲好食嘅小店店执左真系会觉得好可惜尼间绝对系一间如果执左会令人婉惜嘅店佢嘅米线粉系弹牙架!就算汤米都唔会稔晒,尼样嘢好多粉面铺都做唔到👍🏻而且每次都有好多配菜,所以唔会话因为食面下昼4点就开始肚饿😉如果叫汤粉,佢有椰子汤同传统汤底2只都咁好味😋是冧弹鸡系红色个旧,食落甜甜地因为炸左,所以好香口依家唔方便堂食可以去openrice叫外卖佢会间唔中出啲超抵价,最平试过$19.9😱尼间铺头系康怡aeon有counter, 住附近嘅人可以去买外卖 Btw个店员姐姐每次service都好好,值得一赞
CP值: 5/5

有啲好食嘅小店店执左真系会觉得好可惜
尼间绝对系一间如果执左会令人婉惜嘅店
如果叫汤粉,佢有椰子汤同传统汤底
2只都咁好味😋
是冧弹鸡系红色个旧,食落甜甜地
因为炸左,所以好香口
依家唔方便堂食可以去openrice叫外卖
佢会间唔中出啲超抵价,最平试过$19.9😱

Btw个店员姐姐每次service都好好,值得一赞