2023-03-23 150 浏览
自己好少食汉堡,呢次友人推介就特登黎睇下呢间劲多笑笑口既系咩料!系得美丽华广场,装潢一定有返咁上下,简单既工业风几有特色,入内座位同气氛都认真唔错,望下个餐牌,哗!!!!咁多款式既,有选择困难症既我,谂左好耐决定跟从餐牌同友人既推介试返佢既人气汉堡,等左唔一阵,热辣辣仲咇紧酱汁出既汉堡已经黎到枱面!大烤菇芝士牛肉汉堡$118上台见到个Size满意左一半,分开一半望下入面,嗯!!色香都齐,一咬入口,烤菇淡淡既火炙味冇盖过个菇味之余配合浓厚牛味既肉令件事升华左,新鲜既蕃茄同生菜轻轻点缀左令本身好邪恶既汉堡感觉唔会油腻牛油果酱芝士鸡柳汉堡$100每个汉堡上枱都会预先切开一半,几方便客人分享及入口,坦白讲两个汉堡都好味,不过个人口味计我更喜欢这个牛油果鸡,鲜嫩既鸡肉唔老之余熟度岩岩好,芝士+牛油果酱一个健康一个邪恶,但摆埋一齐连鸡食竟然有多种层次出现左,牛油果酱比芝士食左,芝士比鸡食左,鸡又比牛油果个口感食左,正!!旋风薯条$35埋到黎既时候望见个卖相本身有啲失望,但系食落口就唔同了,佢系绝迹香港以前哈迪斯果只美式薯条味,全部薯条都系干身又脆口,亦冇食得多时觉得好多油或者喉咙不适既感觉,点点茄
大烤菇芝士牛肉汉堡$118

牛油果酱芝士鸡柳汉堡$100

旋风薯条$35
埋到黎既时候望见个卖相本身有啲失望,但系食落口就唔同了,佢系绝迹香港以前哈迪斯果只美式薯条味,全部薯条都系干身又脆口,亦冇食得多时觉得好多油或者喉咙不适既感觉,点点茄汁回忆又返黎了

鱼柳沙律$90
沙律上枱至知原来份量几足下,两块香口实净既脆鱼柳满足埋我系呢间舖牛鸡猪都试哂既欲望,肉质同炸粉比例恰当,沙律亦十分之新鲜,食个生洋葱圈先仲辣得好过瘾,蕃茄片可以中和返个辣,全餐Dinner食到我同女友饱了,大满足!!!!!!

2023-03-22
  • 牛油果酱芝士鸡柳汉堡