2021-12-03
一直都好想试呢间汉堡包见到佢终于开到去到尖沙咀 地点咁就脚放工就同朋友约系个度食啦!由于咩都想试 叫左两个汉堡包 一杯饮品 同两个小食———————————————果然名不虚传呢间honbo嘅包系比一般松软 亦唔会出现过湿等问题我亦都系好欣赏佢上枱包装嘅方法,既唔会令到啲倒汗水影响咗包嘅口感,亦都方便到客人拎住进食由于我地叫嘅包都系最多牛肉oz嘅款上枱果然好澎湃我就最中意 🌟The gold standard因为我本身都比较prefer食D有层次 多感口感嘅汉堡包🍔呢个包块汉堡肉好厚身 并无太多调味同腌制但佢煎到外面香口入面仍然未熟透 保留左肉汁上层烟肉系佢整个包调味嘅来源搭配其他配菜 洋葱等等 好香口有啲汁又唔会过湿又食到食物嘅原味 我就觉得成件好好味🌟Honbo 2.0Honbo2.0就系Honbo嘅多肉版佢每一块肉都煎得比较薄 肉煎过香脆嘅味道浓 加埋有4/5块汉堡肉 同埋汉堡肉经过调味中意浓味嘅就好啱食呢个配菜就唔多但我本人就觉得味道比较单调 但朋友就觉得好好食😋🌟芝士薯条水准就系正常之上 但值啱值就见人见志但芝士酱比较油腻 配咁多肉嘅汉堡包黎食 就觉得太饱同太腻啦🌟水牛城鸡翼
由于咩都想试 叫左两个汉堡包 一杯饮品 同两个小食
🌟芝士薯条
水准就系正常之上 但值啱值就见人见志
但芝士酱比较油腻 配咁多肉嘅汉堡包黎食 就觉得太饱同太腻啦
🌟水牛城鸡翼
鸡翼有5块(2.5只)
因为佢系切半嘅鸡翼 有5块
味道够浓 香脆 同大家想像嘅水牛城一样