2024-08-10 117 浏览
早几日约咗个朋友喺湾仔敏华食嘢 入门口见好多人 谂住想掉头走嘅嘅时候有个女经理,非常有礼,叫我哋等一阵 我都知系湾仔食晏系要等位 𠮶位女经理好有耐性解释俾我听 话口未完 另外一位姐姐(我见佢件衫挂住培训员工牌)已招呼我哋入去坐 同埋好快速度攞咗两杯水俾我哋 重教我哋喺电话落单 咁我哋叫咗黯然销魂叉烧饭同埋沙嗲牛肉面茶餐 重有两杯冻奶茶 由于等咗好耐 见到有其余啲侍应姐姐想问吓佢啲嘢食得未 佢望都唔望就走咗去 反而先头招呼我哋𠮶位培训姐姐 非常好好态度帮我哋跟进 好快啲嘢食就到咗 喺香港咁嘅服务态度已经好少见 埋单嘅时候先头𠮶位女经理重我哋讲唔好意思 如果香港啲食肆好似呢间咁样 重边度有人上深圳食啊仲有敏华啲出品尚算满意 !
仲有敏华啲出品尚算满意 !
  • 黯然销魂叉烧饭