2018-12-20 236 浏览
今日再去食午餐,见D服务员有D吴同左,有D无左,但多左一个穿灰色西装的女士,又多左一个短头发个子小的女待应,今日既服务真系超好,吴系一两个好,系每一个都甘好,值得赞赏👍👍今日我主要系讲佢地既服务。提一提食物,上次食同今次食都系好食既,价钱大众化,扺食。基本上昵度既食物质素系完全无问题,之前去系服务好参差,今次再去系完全吴同哂✌️✌️✌️穿蓝色恤衫带眼镜果位男士,一様系无论任何方面都做到出色,今日坐我隔一张枱有位女士有D无理,我隐约听到大概系D餐具既问题,呢位男士好柔和甘话吴好意思,对吴住,基本上系个女人自己奄尖,不过有时待应讲一句对不起,客人都吴会再计较,除非有D客人特别衰撩交嗌就无野好讲,所谓礼多人不怪,呢位男士good good good 👍👍灰色西装女士—-又系超级有礼貎✌️✌️速起马尾头发的女士—-短头发个子小女士—-——带眼镜较年青的男士——三个都好有礼貌今时今日既服务态度真系要比个like 👍你
灰色西装女士—-又系超级有礼貎✌️✌️
速起马尾头发的女士—-短头发个子小女士—-