2023-12-18 442 浏览
之前同👦🏻嘅周年纪念去左铜锣湾嘅高级餐厅EL Dining食饭🥺前排知道佢哋结咗业 但系原班人马起筲箕湾开咗西餐外卖店👍🏻提早买咗个圣诞二人套餐返屋企同👦🏻食 真系好丰富❣️好记得佢地之前铜锣湾店有liveMusic 估唔到而家做外卖都有得听 墙上面有好多壁画朱古力 而且堂食都有画碟🤣系由年轻艺术家负责制作 真系好正架🥰🔸圣诞二人套餐🔸 $688/两位💓特色圣诞沙律(2位用) 💓法式龙虾汤 ×2💓BBQ 慢煮猪仔脾💓香脆炸鸡中翼配辣他他💓挪威烟三文鱼鲜虾龙虾汁意大利饭💓朝手王安格斯威登顿牛柳60z (+$100)需三天前预订💓特色圣诞甜品食物种类都好丰富 而且系即叫即做 等候需时👍🏻可以选择堂食 但系我哋想买返屋企撑枱脚🤣所以提早预订咗威灵顿 然后一路听住live Music等候法式龙虾汤🦞浓郁无比又足料 唔会好咸 里面仲有龙虾肉威灵顿牛柳肉质细嫩 唔会鞋口 一切落去 呈现嫩滑嘅粉红色外皮松脆香口 热辣辣🙈里面有好香浓松露酱味整体嚟讲好足料 建议加$100提早预订🥰招牌BBQ慢煮猪仔脾 嫩滑之余 一咬就啖啖肉🤣主菜有三款选择 我哋拣咗烟三文鱼鲜虾龙虾汁意大利饭烟熏三文鱼鲜香无比 个汁好浓

🔸圣诞二人套餐🔸 $688/两位

主菜有三款选择 我哋拣咗烟三文鱼鲜虾龙虾汁意大利饭
烟熏三文鱼鲜香无比 个汁好浓郁 配埋意大利饭好夹

食到最后 食返佢嘅甜品 雪条有好多种味道选择🍨
2023-12-14
15 分钟 (外卖自取)