餐厅: 薈聚軒
资讯:

2023-12-11 134 浏览
假日嘅时候同屋企人一齐去大围踩去大埔,途经科学园,就系科学园𠮶度休息吓,食下野再起行,今次叫咗啲点心同埋小菜同埋炒粉面,酒楼都几多人,所以大家都要一早订位,或者早啲去霸位啦点心方面:虾饺烧卖好大粒,而且一笼有四粒,一家四口一人一粒,叉烧肠皮好滑,叉烧馅都都好满至于炸物方面炸鲜奶&炸鲜虾春卷,都炸得好松软小食方面叫咗个椒盐豆腐,好惹口食唔停口😲仲有卤水乳鸽,lunch 食乳鸽好吸引炒粉面方面,我哋就叫咗平时喺酒楼好少见嘅咕噜虾球脆面,咕噜虾球配脆面,脆卜卜嘅面再配上咕噜酱,虾球都好大粒,好yummy 😀

至于炸物方面炸鲜奶&炸鲜虾春卷,都炸得好松软