2019-07-01 96 浏览
今日又系一个月既新开始我又要奖自己食番餐好中午黎到中环兰桂芳附近既 Steak Bar - 位置好易揾。 靓女侍应姐姐, 介绍左唔同既餐我听1️⃣ 吉列炸牛扒 Deep Fried Cutlet - 和风西餐 ,仲有香香既饭素,清凉既沙律加麻酱豆腐牛肉系会预先整到一成熟 - 之后系自己烧- 两边都烧下,随你喜欢想要几成熟啦2️⃣ 和风紫菜薯条 French Fried with Seaweed - 超推介!好好好好食 !又脆又香 !因为出边好少会有紫菜系列而且坐系窗边望下出面真系好写意- 而且餐厅既服务很好,待应姐姐解释好详尽,出餐又快。好彩我下昼黎食,晚上会好full - 大家记得要打去订位呀价钱方面都好公道,中环区成个套餐200 蚊都唔使 。
今日又系一个月既新开始
我又要奖自己食番餐好

价钱方面都好公道,中环区成个套餐200 蚊都唔使 。

吉列炸牛扒套餐
和式紫菜薯条