2024-04-17
Smoked Salmon Egg Benedict($118)烟三文鱼水波蛋班尼迪🌟推介🌟Egg Benedict同其他Cafe唔同,用咗汉堡包代替英式松饼,汉堡包烘到外脆,满满嘅牛油香,可以蘸满水波蛋🥚嘅流心蛋浆,加上烟三文鱼同牛油果🥑呢个绝配,多重层次,无得输👍🏻👍🏻**********Black Truffle & Mushroom Linguine($98)黑松露杂菌扁意粉🍝黑松露香浓嘅程度唔会盖过酱汁,每条意粉都挂汁;杂菌有大大旧大啡菇,好正👍🏻**********Banana & Nutella Croffle with ice cream🧇($108)香蕉朱古力可颂窝夫🧇🌟推介🌟最近好兴嘅扁踢踢可颂😆呢度嘅Version系整到窝夫咁嘅样,配上焦糖酱同榛子酱🌰,唔会太甜加上一球朱古力雪糕🍦,有冰火感觉窝夫好大份,我同友人食到捧住个肚😆**********Black Sesame Latte($48)黑芝麻拿铁🌟推介🌟拣咗杏仁奶,黑芝麻味浓郁,饮落有沙沙感觉,用料十足👍🏻杏仁奶较鲜奶难打起,拉花有啲似Rocket🙊**********Matcha Latte($45)抹茶拿
烟三文鱼水波蛋班尼迪
黑松露杂菌扁意粉🍝
香蕉朱古力可颂窝夫🧇
最近好兴嘅扁踢踢可颂😆
加上一球朱古力雪糕🍦,有冰火感觉
窝夫好大份,我同友人食到捧住个肚😆
**********
Black Sesame Latte($48)
黑芝麻拿铁
🌟推介🌟
拣咗杏仁奶,黑芝麻味浓郁,饮落有沙沙感觉,用料十足👍🏻
杏仁奶较鲜奶难打起,拉花有啲似Rocket🙊
**********
Matcha Latte($45)
抹茶拿铁🍵
拉花好cute cute,应该系Husky🐶