科学园都系一个好好悠闲嘅地方,呢一阵间望到草地,开放式嘅餐厅,想帮衬好耐!叫咗应该系出名嘅汉堡!英式汉堡,有薯条、沙律!另外叫咗一个呢个叫咗威灵顿牛扒,谂住试吓有跟两条芦笋一串蕃茄同埋一个小型焗薯!结果系食物真系好失望环境系OK!服务亦都欠奉!尤其是以前已经试过次次订位都系冇位!今次订咗位,到咗之后,因为佢重复咗订枱,佢仲话要我一个钟头交枱,几经建议帮佢谂埋点样调动啲位,先至可以坐低汉堡包系叫七成熟,但嚟到系熟晒,旧牛肉汉堡扒系非常之「鞋」,而且冇肉汁,汉堡包本身系可能冇烘过⋯⋯啲薯条系林啤啤威灵顿牛扒望落去个样都几好!哗!但切落去差唔多切唔到,旧牛肉实到呢而且系冇味好难食!好少话啲西餐唔好食晒今日𠮶个牛扒真系吓死你呀好难食!好似煲汤牛肉但系我谂煲汤牛肉仲霖啲可取嘅系啲沙律OK啲蔬菜系好食嘅,其他就真系唔得呀对唔住!咁下次一定唔会再帮衬㗎啦!呢度个环境系好好好舒适㗎但系比预期中落差好大!

叫咗应该系出名嘅汉堡!英式汉堡,有薯条、沙律!

可取嘅系啲沙律OK啲蔬菜系好食嘅,其他就真系唔得呀对唔住!