Hello☀️ My Weekend Breakfast🍽💫..放假想食个早饭,又唔想煮❓平日粮食储备不能少,波仔叮叮系列✨都算系一个健康之选。.(中汤) 姫松茸瑶柱炖鸡汤Mushroom Dried Scallops Chicken Soup(饭类) 渔香茄子饭Eggplant in Spicy Meat Sauce w/Rice(蔬菜) 叮叮杂菜Assorted Veggies(糖水) 喳咋细糖水Chinese Cha Cha.第一次饮波仔中汤,冇谂过都咁浓 真系唔错。而且成份天然健康,真材实料:鸡髀、鸡脚、猪肉、姫松茸、冬菇、鸡汁、瑶柱、冰糖、绍酒、姜、盐、高汤汁、陈皮、水。好足料啊,岩晒我平日极少汤水既人🥰,以后多个好选择。.渔香茄子饭🍆 不过不失,岩晒我呢个茄子控💜 过过口瘾。而叮叮杂菜包 (椰菜、西兰花、甘笋、西芹)好方便,不过想更好味,可以一包落镬用蒜蓉炒,味道更佳 更惹味呢。.最后不少得我最爱既糖水喳咋💜,味道始终不变。最后再来糖水作结,下次偷懒又想在家吃中菜,买定几盒波仔放雪柜做粮食储备喇👻。..×××××ש将军澳坑口连理街1楼113号舖..

(中汤) 姫松茸瑶柱炖鸡汤
(饭类) 渔香茄子饭