2019-07-25 435 浏览
第一次喺Simplylife食早餐(不过系11点的早餐), 我一直以为佢地嘅早餐只提供面包及All day breakfast等, 原来都有其他以外嘅选择. 今次同朋友拣左虾肉汉堡及蕃茄手制意粉, 上主菜前每人有一份面包及磨菇汤,两样都几好味.先讲汉堡, 份量超大, 一个女士食一份做早餐, 真系可以顶到至晚餐. 汉堡入面嘅材料非常充足, 涵料味道亦唔错.  至于蕃茄意粉味道淡淡的, 可能是手工制关系, 质感亦比一般意粉坚韧有咬口. 整体味道是不错, 只是味道有点淡.可能我地入座时间尚早, 人流不太多, 室内算是较宁静, 几适合倾偈.  假日好餐厅名单又从此又可以多一间.

两样都几好味.

虾肉汉堡