2021-06-01 297 浏览
一到星期六就训到黄朝百晏,一于同男朋友一齐出沙田市中心揾好西喇🤪正值3:00,又见到间铺无人排队,于是就睇睇佢系食咩架喇!原来系食牛扒,横掂都未试过早餐或者晏就就食牛扒咁就试下喇安排左我地坐门口大枱,入面细枱Full哂,但尼张枱大到我谂8-10个人都坐得哂,不过咁都好~吾驶同其他人咁近睇左阵Menu, 店员好热心咁走过黎问我地食过未, 然后佢就逐项介绍, 当佢介绍到''是日特别版招牌平铁牛扒''既主题系洋葱,我就谂都吾谂,一定要食尼个🤤咁男朋友就叫反Basic果个牛扒落完单之后, 店员拎住两碟薯条同我地讲佢地啲薯条系任食架,已经帮我地落左两份,食完吾够可以scan QR code再落😳原全无谂过薯条可以任食,仲要够哂热辣辣同新鲜👍🏼到饮品出场, 我地分别点左''香港奶茶''同埋''Americano'',两杯野饮系超级惊喜!!!首先奶茶--->男朋友表示好饮过好多茶餐厅😎而我果杯就超级香,同平时系街买既差好远!!!首先上既系''香草平铁牛扒''5成熟,一上黎我深深俾个蒜头吸引住,因为真系好中意食😂😂😂另外就系已经切好左,我就觉得有好有吾好,好既系自己吾会切错而变到好韧,但吾好既

香港奶茶
香草平铁牛扒

首先上既系''香草平铁牛扒''5成熟,一上黎我深深俾个蒜头吸引住,因为真系好中意食😂😂😂另外就系已经切好左,我就觉得有好有吾好,好既系自己吾会切错而变到好韧,但吾好既地方就系啲汁会流哂出黎
是日特别版招牌平铁牛扒
到我尼个是日特别版出场喇!!!佢有洋葱圈,炸洋葱,腌洋葱同吾记得
但系就好好味,洋葱同牛扒好夹
Americano
2021-05-15