假日约亲朋戚友聚餐, 周围的全自助餐都满座了🫠难得能预约到尖沙咀君怡酒店的西式半自助餐👍🏻 正值初三,人流不算太多🐶 可以享用悠闲午餐👍🏻半自助餐提供放题沙律吧、冷盘、 中西式 甜品、 西汤面包、饮品放题✨虽然不算很多款式但都够食饱饱✨除此以外还有main course 如 纽西兰肉眼扒、烤羊架、意大利饭,卡邦尼意粉等等✨部分贺年甜品👉🏻蛋花大菜糕👉🏻班兰戚风蛋糕👉🏻香芒慕丝蛋糕👉🏻英式焦糖炖蛋雪糕有movenpick 的 朱古力 、云呢拿、士多啤梨 三个口味选择, 忍唔住食左三碗🤣✨肉眼扒 酱汁都好好味✨, 肉质味浓✨✨👍🏻 虽然同行朋友推介嘅系 烤羊架 听说有意大利大厨师的水准, 但我觉得牛扒都不错👍🏻

部分贺年甜品
👉🏻蛋花大菜糕