2020-08-25
放假就紧系要食个brunch叹返下!观塘Moreish既 brunch set 真系非常吸引同抵食! 最平80几蚊就已经包埋嘢饮首先我哋就叫咗个小食拼盘,小食拼盘包括左墨西哥馅饼、水牛城鸡翼同埋蟹肉牛油果三文鱼籽脆饼,蟹肉混合埋牛油果酱里面,加埋三文鱼籽,味道好够层次感!水牛城鸡翼个酱好正,辣味岩岩好,鸡翼热辣辣够Juicy ! 墨西哥馅饼馅料丰富,饼皮够干身有少少脆,仲有四款酱汁配埋分别系蕃茄蓉酱, sour cream, 牛油果酱同沙律酱, 一个馅饼多种味道!我地仲叫左2个bunch set, 系明太子蟹肉意粉同埋纽西兰肉眼朳配薯条意粉份量超多, 酱汁好creamy, 意粉煮得岩岩好, 唔会overcook!肉眼朳既质素都唔错, 肉味香, 配埋粗薯条好正!!Moreish既饮品都有好多选择, 除左咖啡奶茶果D之外, 仲有cocktail, mocktail, 手工啤同生啤,款式好多,一定有一款啱你除咗堂食抵食之外,外卖一样好抵,自选外卖Menu仲有七五折优惠,真系非常抵食!
水牛城鸡翼个酱好正,辣味岩岩好,鸡翼热辣辣够Juicy !
墨西哥馅饼馅料丰富,饼皮够干身有少少脆,仲有四款酱汁配埋
肉眼朳既质素都唔错, 肉味香, 配埋粗薯条好正!!