2022-07-04
假期带班小朋友去愉景湾历奇王国放电,最后我比佢地放晒我d电,🥵🥵热辣辣我梗系要揾间餐厅食下野叉叉电,再同佢地作战附近餐厅选择都多,最后应佢地要求去左食pizzaPizzaExpress,环境舒适,入面装修特别得黎又几靓,staff都好nice简单叫左几样野,鸡肉苹果沙律;入面有鸡肉、青苹果、核桃、青菜沙律,红莓干……,入口清新爽口,令我胃口大开蜜糖鸡肉pizza;饼底够薄,甜甜地嘅pizza🍕,好岩小朋友口味,好快就比佢地消灭左肉酱千层宽面,热辣辣嘅千层面表面已浓厚嘅芝士包裹著,馅料味浓郁,口感丰富!食落每一啖都有浓浓的芝士好邪恶卡邦尼意粉,口感幼滑,蛋香,芝士和烟肉香都俱全,食到lam lam 脷蒜香新猪肉螺丝粉;新猪肉无论味道口感都同真猪肉一样,加埋蘑菇同火箭菜一齐食都唔错总括黎讲,愉景湾PizzaExpree系一间唔错嘅餐厅➕埋个海景就更加分,食完野罗埋张单仲可以换回程船飞(120蚊换一张)好低吖😁😁
附近餐厅选择都多,最后应佢地要求去左食pizza