2024-10-21 345 浏览
一啲都唔值得帮衬嘅餐厅!网上见到介绍呢间coffee shop好似几chill,而且重点讲明欢迎狗狗一齐入座,于是约朋友带埋「一只」狗狗嚟,但个服务体验超差!我强调只系带咗「一只」狗狗,系因为我哋去到嘅时候,其实coffee shop入面只得我哋一枱客,即系「两个人+一只狗」,但餐厅嘅一男一女不时向我哋表现出不满嘅眼神,话我哋只狗阻住走廊位,叫我哋绑好只狗,最后我哋要将只狗绑去入面嘅位置。我真系想问如果我系要同我只狗分开坐,咁点解我要带狗狗过嚟?然后佢哋又话我哋个袋放咗落旁边个位,会搞到其他客人无得坐,但当时场内只有我哋「两个人+一只狗」,系去到之后先多咗一男一女入座,但都唔系坐我哋附近,所以当时系无客人需要坐我哋旁边个位。至于食物质素,sorry,真心评论唔到,因为个服务态度系会令你想即刻离开,唔想再order任何食物,所以用1分钟时间就饮完一杯冻Cappuccino,然后拜拜!而果杯Cappuccino其实都唔系特别好饮。总结系:一男一女全程态度劲差,语气劲无礼貌,肯定唔会再帮衬!(如果有负分嘅选择,直头要俾负分)
一啲都唔值得帮衬嘅餐厅!

而果杯Cappuccino其实都唔系特别好饮。

(如果有负分嘅选择,直头要俾负分)