2016-12-01 1439 浏览
芽庄门口成日大排长龙, Lunch 唔早D落去排位会有排等, 芽庄lunch 冇lunch set, 只可以散叫, 都好多野食. 但系对于lunch黎讲都算偏贵. 我平时食开牛肉粉既. 汤头好唔会似味精汤, 牛肉都唔会好硬. 但今日想转转口味叫左个猪扒捞檬(特别叫佢多花生)上菜算快! 真系多花生! 香口有口感. D檬粉唔会太淋, D酸辣汁都好开胃. 猪排都炸得好香好入味. 猪扒捞檬如果我冇记错就系65+1 around 72 蚊卖单. 朋友叫左个鱼饼捞檬. D 鱼饼唔会腥而且都炸到表面脆脆地. 都系一个唔错既选择. 总括黎讲都系好味既. 就系价钱偏贵少少. 间中黎食都OK 既.