2017-10-10 4591 浏览
因为有朋友断咗脚骨,放工嚟完探病之后,同个fd 一路漫无目的咁倾住计向街行,最终唔知行到去沙角邨附近,平时嚟打边炉就多,但之后对呢到唔多识路,最终见到呢间西餐啱两个人就入咗去见佢门口有个398二人餐,平日一至四先有,入到去比较过餐牌价钱之后,呢个的确抵食,汤,前菜,主菜同甜品都有,二话不说就叫咗汤是日喺南瓜汤,唔太浓但味道足,热上,配埋牛油包食啱晒前菜方面觉得个菠菜批几特别,初初以为喺平时批&挞咁好大个,点知上到嚟一口版,蛋味同菠菜几夹,食落两只味都感受到,烟肉就被盖过主菜嚟讲春鸡我个人几like,扒都抵食, 但个鸡好嫰口,个皮整得有少少脆但唔系好油,个汁喺配辛辣汁,几特别,如果少啲花椒会更好😂😂甜品法式炖蛋喺我至爱,我点都觉得好食,呢个奶味同cream够,令到个甜品好滑, very nice, 加埋呢杯配合咗orange, pineapple and mango mix埋嘅smoothie ,帮助消化同解胃,成餐饭食得满足而唔洗顶住个胃咁辛苦咁走,有朋友行开呢头嘅话,呢间都几值得推介

汤是日喺南瓜汤,唔太浓但味道足,热上,配埋牛油包食啱晒

2017-10-09