2018-10-27 949 浏览
今日同呀妈老人家行街行到累、经过fashion walk, 醒起hsbc offer buy one get one free! 就谂住同呀妈一人一杯咁慢慢食。入到去问左职员系咪有优惠,佢地话系,但有条款系要两杯同一款口味,所以就拣左Thai milk tea !点知买完想揾个位话坐下、就比店入面带眼镜中年男职员话HSBC promotion 系唔准入面食、只可以企出去take away. 做优惠做到咁小家,仲要粗粗鲁咁求其塞啲纸巾就叫我地企出去,叫我同妈出去罚企食。边有咁架!早知要企我就唔会帮衬啦、成排食市都做紧hsbc offer, 驶乜罚企。其实行到累既目的系想坐下食下野抖下、后来上返网睇,真系有话要两杯同口味, ok fine, 但都无写话唔比dine in

2018-10-26