餐厅: 意樂餐廳 (禾輋廣場)
资讯:

2024-09-15 179 浏览
开到通街都系嘅意乐, menu选择都算系多, 今日见终于有返个飞鱼子三文鱼炒饭就久违食下水要自助, 但黎十次有八次都系无水, 又要等refill想揾staff帮手, 挥手挥咗两三分钟先有人黎, 睇真啲十二点半peak hr嘅lunchtime 啲staff大摸斯样坐喺度食lunch, 无食紧𠮶啲又选择性失明, 唔怪得唔够人手啦, 总算终于叫到个人黎后对应都算系咁, 几快手就落好单饮品叫咗少冰但上到黎啲冰都系占咗三份之二个杯, 杯边又唔抹下真系呢个价钱 一啲extra都唔会俾你, 好彩叫做有个柄可以拎下, 唔一定要整污糟手叫咗个黑椒汁猪扒炸鸡饭, 猪扒几好食唔会鞋, 炸鸡略干, 但啲饭呢 我理解唔到点解要ut到咁实, 好影响口感, 而且都好难索汁, 汁嘅份量就算系咁, 如果可以再多啲仲好三文鱼炒饭一如既往几好食

水要自助, 但黎十次有八次都系无水, 又要等refill

三文鱼炒饭一如既往几好食