2022-06-23 100 浏览
俩小口吃多人排就唔洗讲,攞左米芝莲必比登推介后就更加恐怖,我都做定功课,系佢未开舖前早左半个钟到,去到排第6🤙🏼传统刈包刈包包皮系老板自己整的,包皮好松软唔会好似有时食馒头咁,会有种好黏口、好干同黐牙既感觉,五花卤肉又腍又入味,平时唔食皮既我都忍唔住食埋,酸菜、花生碎同芫茜呢3样配菜系缺一不可,仲有个柚子酱可以中和返五花卤肉既油腻感,真系好出色👏🏼👏🏼小山园cream cheese 压饼即叫即煎既压饼真系够晒热焫焫,饼皮烟烟韧韧,一摵个压饼入面既抹茶cream cheese真系多到流晒出黎,cream cheese好足料,所以食食下都有点腻炸蕃薯条配梅粉呢个配搭系几好食,但我觉得炸得有点过㶶我去到排第6,都要等到1点先落到单,1:15pm先攞到食物,等左1小时15分钟先食到,但真心觉得好好食,个刈包真系超水准表现,食好西系要付出,今日真系深深体会到

炸蕃薯条
配梅粉呢个配搭系几好食,但我觉得炸得有点过㶶