招聘中
$65+
时薪
$19,000+
月薪
今日同姨甥女去食肉肉🤤佢唔系好食海鲜,咁啱见到个餐叫「月光族急救吃到饱餐-$208」😂就啱晒喇,帮姨姨悭啲钱!如果你系会员,尼个餐先$169/90分钟,月光族真系啱晒,又可以吊下烧肉瘾。入面好阔落,通道都好阔,出去拎野唔使迫。最夸张系佢既酱区有好多种酱汁你拣,样样试下都可以,我钟意黄金酱&五味酱,系甜味既酱汁👍🏻不得不提有个「安平虾拌饭」区,自己拌饭自己整,有樱花虾、海苔、葱花及卤水汁,因应自己口味自己捞多捞少。樱花虾真系好香口,捞埋一齐真系好好食,大家都要试下。个餐都有唔少款肉肉可以嗌❤️嫩肩板牛肉、牛仔骨、姜汁味雪花猪、酱烧鸡爽肉九层塔三杯鸡、五花腩都系要不停encore , 嗌左好多转,嫩肩板牛肉同牛仔骨更加系出色,连姨甥女都赞不绝口。仲有烤猪肉干,第一次见餐厅有猪肉干,轻轻烤脆个面真系超香,就好似新鲜热辣整好嘅猪肉干咁好食👍🏻落单嗌仲有唔同小食,较特别既系黄金泡菜,第一次食,听闻系用豆腐乳整,泡菜好爽脆酱汁浓郁,我姨甥女就唔识食啦,我自己一个人食晒😋出面仲有好多蔬菜瓜果&肠类可以自己夹,唔少得我最钟意嘅菠萝🍍,同埋乳酪雪糕。尼个餐其实都满足到烧肉瘾,大家一定食得饱饱,如果大家想悭

个餐都有唔少款肉肉可以嗌❤️
嫩肩板牛肉、牛仔骨、姜汁味雪花猪、酱烧鸡爽肉

尼个餐其实都满足到烧肉瘾,大家一定食得饱饱,如果大家想悭返啲,又想食烧肉,不妨黎安平烧肉。一人烧肉一份都差唔多要百零蚊喇,黎度做会员百零数可以任食任饮㖞,超值之选。
  • 嫩肩板牛肉
  • 黄金泡菜