2023-12-22
这间富临皇宫位于天盛商场、店面周边围绕玻璃配埋柔和色调、望著金光闪闪玻璃感觉好有气派🤔、配埋红红地毯坐著感觉都唔错!.化皮乳猪整碟化皮乳猪伴海蜇望见冇乜特 别🤔、食到入口乳猪皮口感松脆香口😚、乳猪皮带点薄薄腍肉味道美味😋又有咬口、再食埋海哲又够爽口好食!.古法羊腩煲系这个冻冰冰天气食吓呢一煲羊腩煲相当之正☺️、整煲份量十足有羊腩、枝竹、马蹄、冬菇、粉葛、葱段、红椒够哂丰富😲、揭开散发香喷喷羊腩味😚、整件羊腩完全入哂味又够腍软味道十足😋、再沾吓腐乳味道更加正!.野山参青榄炖水鸭这个冬天饮吓呢一窝炖水鸭相当之唔错🤔、有鸡脚、瘦肉、野山参、青榄、水鸭等、整窝色泽比较清淡味道清甜😋又唔会好油、相当之养阴补中益气、又有清热生津解毒、又有抗潮湿驱寒之用又有益肺补肾、真系够哂滋补养生嘅好汤!
化皮乳猪
古法羊腩煲