2023-06-13 70 浏览
.Le Jus最近系中环做GYM🏋🏻‍♀️,附近有一间健康又清新嘅饮品🥤店,餐牌列明成份及calories,岩晒想控制体重又想健康嘅人士😆……….做完Gym饮返杯smoothie,再加个energy bar🏋🏻‍♀️,补充体力!!LeJus @lejus.hk 嘅smoothie 好清新好足料,有3个size选择👍🏻,我地简左Beauty Berries (regular size),另加左$13要增量版嘅Upsize in bottle 😍Energy booster加入了red dragonfruit, banana 🍌, blueberries 🫐, Greek yogurt 只系274kcal, 饮完都几饱肚🥰………原来仲有提供3-day detox diet!! 真系又好饮,同时又极健康,又可以健康地瘦身排毒!!😆……….地址:Le Jus (中环)中环干诺道中8号遮打大厦1楼114号舖……….
Le Jus
………
地址:

Le Jus (中环)
中环干诺道中8号遮打大厦1楼114号舖