旺角同炮台山都有分店的Pause It,佢既咖啡拉花真系好靓好打卡able😍睇到都开心🥰叫左杯伯爵茶鲜奶咖啡,拉左个独角兽,伯爵茶茶香味好突出,又唔会抢走咖啡嘅香味。另一杯竹炭鲜奶咖啡,店员话拉花系孙悟空🐵你哋觉得似唔似呀😛原来佢哋有咖啡拉花课程,啱晒咖啡新手报名参加,3人就成班☕️有兴趣都可以dm ,拉返个属于你自己既拉花🥰佢哋嘅食物都唔错,虎虾青酱螺丝粉份量好足🦐青酱味道浓郁,虎虾煎得香口👍🏻 红酒烩西班牙猪软骨意大利饭,猪软骨软淋入味🐷risotto软硬度适中,面头片片Parmesan cheese,增添左一份咸香味🧀🔸虎虾青酱螺丝粉🦐🔸红酒烩西班牙猪软骨意大利饭🐷🔸竹炭鲜奶咖啡🖤🔸伯爵茶鲜奶咖啡☕️📍#PauseIt (#北角美食)北角炮台山电气道183号友邦广场地下18号舖
另一杯竹炭鲜奶咖啡,店员话拉花系孙悟空🐵你哋觉得似唔似呀😛

🔸虎虾青酱螺丝粉🦐
🔸红酒烩西班牙猪软骨意大利饭🐷
🔸竹炭鲜奶咖啡🖤
🔸伯爵茶鲜奶咖啡☕️

📍#PauseIt (#北角美食)
北角炮台山电气道183号友邦广场地下18号舖
  • 红酒烩西班牙猪软骨意大利饭