2023-03-15 724 浏览
成日觉得沙田无咩好食,商场全部都系连锁野,又唔平,星期六行开见意粉屋唔系太多人,谂返起都几年无食,咪食吓啰~~.呢间分店都几阔落,可能因为多家庭客啦,亦会主动问客人想要冻水/常温水🧊值得一赞👍🏻.拣左all day breakfast, 菠菜鱼柳拼薯蓉,另外加左两个前菜:巴马火腿配蜜瓜、烟三文鱼多士(各15蚊).✨All day breakfast✨好大份,都系平时果d配料啦✨菠菜鱼柳拼薯蓉✨热辣辣焗起,菠菜喺底部,再放上鱼柳🐟鱼柳质感好实,胜左大条,薯蓉最唔好食🥔因为系开粉既,唔系新鲜薯蓉,愈食个口感愈古怪,最后放弃唔食薯蓉🙈✨烟三文鱼多士、巴马火腿配蜜瓜✨两个前菜都一般般,建议唔使加钱叫喇😂反正食主菜都够饱咁耐无食意粉屋,觉得意粉屋好似停留左喺好多年之前咁既状态,食来食去都系果d野咁🙈🙈味道又无乜进步🥲唯一优点就系够晒大份!
✨All day breakfast
✨好大份,都系平时果d配料啦

✨菠菜鱼柳拼薯蓉

✨烟三文鱼多士、巴马火腿配蜜瓜
✨两个前菜都一般般,建议唔使加钱叫喇😂反正食主菜都够饱