2023-04-08 131 浏览
想食得健康,近几年都会关注多左热量、卡路里~Fete Up系一间主打日式🇯🇵、西式🇺🇸及星加坡式🇸🇬既「Super Bowl」🍲单睇选择已经花多眼乱啦~ 45款任配搭,岩晒想减肥、健康健身、生酮饮食、上班一族啦💕!先去https://feteup.com/nutrition-calculator/就可以一眼睇晒order左嘅餐营业标签🧮认真的「睇路食饭」,难怪咁受欢迎、成日大排长龙啦!🔥SUPER BOWL份量系超足,我takeaway都觉得重!🤟每样食物帮你计卡路里、蛋白质同脂肪✅ 可堂食/外卖食后推介食物:Coconut Rice 椰子饭系无得输系列,超香鲜甜,啖啖都有椰子清香感,食左都无咩罪恶感!Avocado 牛油果、Roasted Pumpkin南瓜件份量系超十足,原件上,稔林口感不错~Smoked Duck Breasts 烟鸭胸好想讲佢系慢煮新鲜的,肉感系超软林,超好味~Pan-Seared Salmon 三文鱼 / Beef Patty 牛肉饼 / Halloumi Cheese 哈罗米芝士呢三款主食我都推介♥️三文鱼有OMEGA 3 健康之选,牛肉系汉堡感自家压碎制,少
想食得健康,
近几年都会关注多左热量、卡路里~

单睇选择已经花多眼乱啦~ 45款任配搭,
岩晒想减肥、健康健身、生酮饮食、上班一族啦💕!

就可以一眼睇晒order左嘅餐营业标签🧮
认真的「睇路食饭」,难怪咁受欢迎、成日大排长龙啦!

🤟每样食物帮你计卡路里、蛋白质同脂肪
✅ 可堂食/外卖

食后推介食物:
Coconut Rice 椰子饭

份量系超十足,原件上,稔林口感不错~

Smoked Duck Breasts 烟鸭胸
好想讲佢系慢煮新鲜的,肉感系超软林,超好味~

呢三款主食我都推介♥️三文鱼有OMEGA 3 健康之选,
牛肉系汉堡感自家压碎制,少油但juicy🥰
芝士饼系芝士控必食之选❣️

记住要搭配埋Kimchi泡菜、Poached Egg温泉蛋🥚
酱料我食左Garlic Mustard蒜芥末同Honey Vinegar香醋蜜酱都唔错~
外卖自取