餐厅: 湯加 (泓景匯)
资讯:

平时LUNCH都系去开附近既荼记食碟头饭,今日试下D特别D,未试过既.行左黎荔枝角呢间汤加,既然系自己食LUNCH,见有位就入左去了嗌左呢个鸡肉片鱼腐淮山面,佢仲有得自选汤底,我呢个就系酸辣,话明汤加,佢呢到既汤唔似出面餐厅个D普通汤底,伙十分够味,其实仲有其他健康D既汤底,下次可以先再试下.因为我系比较中意食辣的!另外,个鸡肉片好滑,浸系汤都好有鸡味,好食的,鱼腐就不过不失,重点来了!就系淮山面!一般餐厅都好少有得食淮山面,淮山面既营养价值高,所含热量又相对较低,所以有好好既减肥健美既功效,唔想成日食饭食面都肥既人可以多D食下淮山面啦!淮山面又爽口,有嚼劲,有D似馄蚀面既味道.所以健康既野唔一定唔好食架.饮品: 水蜜桃汁普普通通,不过因为主角系淮山面,所以冇乜紧要.
饮品: 水蜜桃汁
普普通通,不过因为主角系淮山面,所以冇乜紧要.
  • 淮山面