2018-02-08 2188 浏览
我本身都系呢间gym既会员,做完运动消耗晒啲体力,好多人都以为唔食野会好啲会瘦,其实谂法系唔岩架,只要食返适量既野就ok!!!!今日跑左成个钟跑步机,冲完凉出黎要食返个饭补充一下!是日餐都有3个选择,另外仲有啲沙律盒系雪柜入面🙂🙃我拣左第一个:泰式香辣火鸡碎饭 $50送汤 今日既汤系红萝卜老黄瓜汤个汤都好清甜,不过好细碗架咋,3-4啖就饮完,始终唔系老火汤,冇妈妈既感觉,不过就有健康既感觉!🙂🙃至于个饭对于食开街外野重口味既人应该会好唔惯!啲饭加左红米同糙米,所以比较硬身!佢好精明咁将啲豆,椰菜,紫椰菜,红萝卜切到劲幼劲细,放埋落啲饭度,不经不觉就食左蔬菜啦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻至于个泰式辣汁实在就系成个饭既灵魂,如果冇左佢调味我谂我食唔晒个饭!不过其实个汁系唔辣既!个蛋都做到小小流心!哈!不错!🙂🙃

是日餐都有3个选择,另外仲有啲沙律盒系雪柜入面🙂🙃
我拣左第一个:泰式香辣火鸡碎饭 $50