餐厅: Poke Go (大南街)
资讯:

2023-04-24 181 浏览
食材质素一流嘅POKE BOWL轻食健康之选😋..呢一日出去做facial 做完Facial,鬼死咁肚饿😂见到佢哋仲有吧枱位,即刻走咗入去嗌个自选POKE BOWL🤪🤪🤪..我好钟意佢哋嘅蜜糖芥末酱,好清新,配合埋佢哋新鲜嘅鱼生(我今日拣咗八爪鱼)真系忍唔住一啖接一啖咁食😋😋..除咗饭之外,你哋都可以拣沙律菜,不过大食如我,就梗系拣寿司饭😆主食拣咗八爪鱼,我仲拣咗粟米、温室青瓜、蟹肉、紫洋葱😋😋我最欣赏佢哋系最后𠮶part嘅配搭调味料可以任选😂我每一次都系全部落晒,只会唔落辣椒碎😏..你睇返我幅相,木鱼丝、紫菜、果仁,脆蒜,一啲都唔手软,佢哋丰富多样嘅味道,都为呢个POKE BOWL提升咗一个更加深嘅层次。贵就贵啲,但又饱又好食,食材非常新鲜!食佢啲用料都抵啦🥸😏..由于月头嘅缘故,(出咗粮可以食好啲🤤)我仲加多左杯柚子薄荷沙冰,夏天再饮,一定会透心凉!😆

食材质素一流嘅POKE BOWL
轻食健康之选😋
呢一日出去做facial
做完Facial,鬼死咁肚饿😂
见到佢哋仲有吧枱位,
即刻走咗入去嗌个自选POKE BOWL🤪🤪🤪
我好钟意佢哋嘅蜜糖芥末酱,
好清新,配合埋佢哋新鲜嘅鱼生(我今日拣咗八爪鱼)
真系忍唔住一啖接一啖咁食😋😋
除咗饭之外,你哋都可以拣沙律菜,
不过大食如我,就梗系拣寿司饭😆
主食拣咗八爪鱼,
我仲拣咗粟米、温室青瓜、蟹肉、紫洋葱😋😋
我最欣赏佢哋系最后𠮶part嘅配搭调味料可以任选😂
我每一次都系全部落晒,只会唔落辣椒碎😏
你睇返我幅相,
木鱼丝、紫菜、果仁,脆蒜,
一啲都唔手软,佢哋丰富多样嘅味道,
都为呢个POKE BOWL提升咗一个更加深嘅层次。
贵就贵啲,但又饱又好食,食材非常新鲜!
食佢啲用料都抵啦🥸😏
由于月头嘅缘故,(出咗粮可以食好啲🤤)
我仲加多左杯柚子薄荷沙冰,
夏天再饮,一定会透心凉!😆

2023-04-08