2023-08-09 388 浏览
🌞近排天气咁热🥵🈶️时候热到都唔知食乜嘢好🤔最近去商场买开洗洁精经过见到呢间卖夏威夷盖饭嘅餐厅🍴见到佢地腌好咗嘅食材色彩鲜艳😍令我见到都好开胃即刻入去试吓呀🤤🍴餐厅装修简约又干净✅自助形式🍴盖饭选择有好多👍你个盖饭可以系全部材料自己拣又🉐️😍我哋就见到啲set好啱食🤤所以今晚就叫咗两个set好嘅盖饭🥳唔错👍🐟经典双并 (三文鱼、香拿鱼) 和风配菜 $94🌈呢个经典双拼我觉得超新鲜又抵食👍而且卖相仲好🉐️添📷双拼入面🈶️新鲜嘅三文鱼粒粒🐠吞拿鱼粒粒🎣仔细啲望落去👀仲🈶️鸡蛋粒🥚豆腐干粒🫘长豆🫛扁豆🫘菠萝粒🍍生菜🥬同埋小蕃茄🍅材料丰富到极💯今晚我拣咗跟黄姜椰菜花+半糙米皈🍚感觉非常之健康喔🥳☕️御茗宁茶 $24 : 第一次饮呢个御茗宁茶☕️好有新鲜感❤️茶味清香🌼🈶️红茶、绿茶同埋花果嘅味道👅呢个茶比较少见又特别🤤我就喜欢喇💕🐠经典吞拿鱼 (红菜头配菜) $90🌈Wow呢个经典吞拿鱼饭超级香呀👍 吞拿鱼粒粒劲肥美呀😍入面仲🈶️好甜嘅红菜头🥕菠萝🍍生菜🥬红腰豆🫘日本海藻☘️全部食材铺🈵️晒喺黄姜椰菜花上面🥦啖啖都有吞拿鱼同蔬菜🥬口感层次感丰富呀👍🍊橙汁 $24 : 配埋支橙汁😍真系超级大🈵️足呢🥳

🐟经典双并 (三文鱼、香拿鱼) 和风配菜 $94

🐠经典吞拿鱼 (红菜头配菜) $90