2024-01-14
鲗鱼涌嘅太古坊最近开咗一间新嘅沙律bar,咁多写字楼喺附近,好适合一班注重健康嘅上班一族,有多款特色沙律选择,可以自由配搭组合亦都可以选择已有嘅signature组合。今次就试咗自由配搭嘅build your bo✨首先要选择咗自己想要嘅base💡可以有椰菜花饭,荞麦面,沙律菜或者藜麦等等嘅选择,然后再加自己想要嘅protein,我就选择咗香茅鸡同椰菜花饭,鸡扒煎得好香,配椰菜花饭一啲都唔会觉得味道唔够,男士觉得唔有嘅话可以另外再加一份protein,然后再选择一份side同酱汁。整体嚟讲味道系唔错,份量适中,唔系好大食嘅话都够饱😎上网order仲可以睇到每份食材嘅卡路里,好适合要计算卡路里嘅减肥人士✅▪️ʙᴜɪʟᴅ ʏᴏᴜʀ ʙᴏ $68▫️ᴄᴀᴜʟɪғʟᴏᴡᴇʀ ʟᴇɴᴛɪʟ ʀɪᴄᴇ + $𝟻▫️ʀᴏᴀsᴛᴇᴅ ʟᴇᴍᴏɴɢʀᴀss ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ▫️ʀᴏᴀsᴛᴇᴅ ᴘᴜᴍᴘᴋɪɴ ᴡᴇᴅɢᴇ▫️ᴄʜᴀʀʀᴇᴅ ᴋᴀɪ ʟᴀɴ▫️ᴛᴏᴍᴀᴛᴏ sᴀʟᴀᴅ▫️ʙᴇᴇᴛʀᴏᴏᴛ ᴄʜɪᴘᴏᴛʟᴇ▫️ᴄʜɪʟʟɪ ғʟᴀᴋᴇs▫️ʏᴜᴢᴜ sᴏʏ
今次就试咗自由配搭嘅build your bo✨
▪️ʙᴜɪʟᴅ ʏᴏᴜʀ ʙᴏ $68