餐厅: 樹屋 (H Code)
资讯:

2024-04-30 374 浏览
Banyan有多款signature烤饼可拣,我哋就叫咗Banyan,有多款配料份量十足,有紫椰菜、茄子、蕃茄、鹰嘴豆泥同埋黄豆饼,烤饼皮香脆烟靭有口感麦味重,配上呢个amba sauce带有少许姜黄汁食落有啲辛辣嘅感觉,同埋有啲似咖喱味,成个配搭几不错!Cold Hiyashi Kelp Ramen我哋仲发现咗呢个special menu海带冷拉面,夏天食好清爽,最值得一提嘅系个豆腐,豆味香浓 煎酿豆腐质地软硬适中,捞完唔会散,而个海带冷拉面几特别,食落系爽口的,唔知呢个menu系咪期间限定黎,几值得一试!姜黄鲜奶咖啡我哋拣咗燕麦奶,十分足料姜黄味重,饮到个底仲有姜黄,完全系健康之选~Mekong有西瓜、菠萝同埋薄荷打成嘅果汁,一饮落就知系用咗好新鲜嘅材料鲜榨,虽然有返咁上下价位,但用料绝对冇吝啬,开头西瓜味重,中调带有菠萝清甜嘅感觉,同时加埋新鲜薄荷更能带出夏日清爽感觉!

Banyan

Cold Hiyashi Kelp Ramen