Minnie今日自己去左尖沙咀, 见近期咁兴frozen yogurt, 又有免费, 咁就试下laYoggie ge门面唔大, 但系个芒果Yogurt好ok!!!一杯都几大杯ga, 睇住佢整出黎, 有店员系入面切紧芒果, 见佢拎d芒果, 士多啤梨同埋奇异果加d frozen yogurt打埋一齐, 之后仲再加d切粒ge士多啤梨&奇异果同frozen yogurt, 咁就一杯la老板好好人, 系我等ge同时都会同我倾下计咁, 好有礼貌, 好热情, 呢间舖令人好舒服, 就算系免费送ge, 都好有heart咁整, 对客好好呢杯系我行左上天桥一阵, 饮左好几啖先记得影ge相饮落去, 入口即溶ge yogurt, 少甜好rich ge芒果味, 又有少少士多啤梨ge酸甜, 好match, 岩晒我口味, 好健康!! 又做到甜而不腻, 抵赞! 我呢杯真系好香又好味, 正!夏日炎炎, 系消暑首选, 又唔怕肥wor绝对有下次!

呢杯系我行左上天桥一阵, 饮左好几啖先记得影ge相

夏日炎炎, 系消暑首选, 又唔怕肥wor

绝对有下次!
2010-06-14