2023-10-25
虽然小编系珍珠奶茶嘅忠粉,但系随着年纪嘅增长有时都比较讲求健康嘅生活(・ω・)ノ正值新商场嘅开幕,我就一枝箭冲入去发掘下有咩好食有咩好行!呢间小店最特别之处系提供12星座果汁,噱头一流,而且每款都用上新鲜蔬果制作,更加系各有功效!✨十二星座果汁神石榴红菜头苹果,饮落清新freshie,每一啖都系来自鲜果嘅香甜,绝对值得自私拥有一支。✨如菓爱心脆果杯小店提供三款口味:芒果、红火龙果、蜜瓜。一粒粒芒果肉加上轻忌廉,底部有来自新鲜即榨芒果汁,满口香甜~再配合埋谷物脆脆,绝对系健康得来又有邪恶嘅口感!✨1公升西瓜汁最解渴有健康嘅饮品一定系西瓜汁莫属,饮落去原汁原味,无添加糖✨新鲜水果杯 里面包含咗多款切好哂嘅时令水果,啱晒我呢一种大懒人,当日里面有:橙、西瓜、蜜瓜、哈密瓜、火龙果、香印提子。小店里面亦都有好多好多水果可以购买!📍启德协调道2号AIRSIDE 2楼L220号舖
✨十二星座果汁
✨如菓爱心脆果杯
✨1公升西瓜汁
✨新鲜水果杯
小店里面亦都有好多好多水果可以购买!
📍启德协调道2号AIRSIDE 2楼L220号舖