2018-04-11 367 浏览
今日几个同事话要一齐减肥食light 啲, 就去左附近买外卖返公司食我拣左chili jam beef wrap (HKD44) 热既, 其他同事就拣左saigon chicken wrap, chicken salad 等等, HKD56 一个 salad 其实真系好抵.返到公司大家决定share 食, 因为样样都想试下.初初以为同一般健康take away 一样, 但原来佢西餐既外表, 但asian food 既内涵, 好suprise.由于我本身食得比较light, 我prefer chicken wrap, 一个够哂饱, 而且不会太浓味, 女士当lunch 非常一流chili jam beef wrap 既sauce 比较香同特别, 好少有咁配搭既wrap.salad 既sauce 是越式, 有surprise.beef rice 等都可以一试, 较浓味, 好似slow cook 咁, 不过因为我食得太多野只是食左一啖 =) 呢个真系附近健康选择!

返到公司大家决定share 食, 因为样样都想试下.

salad 既sauce 是越式, 有surprise.

呢个真系附近健康选择!
2018-04-11
外卖自取