2020-05-05
今日再次嚟食鱼面,健康D又冇咁肥仲要系好食既!黑松露海虾炒蛋鱼乌冬黑松露味浓再加埋虾肉弹牙,好新鲜同埋挑走埋虾肠! 炒蛋既火喉亦都岩岩好,嫩滑又有蛋味,配埋鱼乌冬弹牙既口感真系好夹!城寨回忆鱼面有鱼蛋、鱼片头同牛丸等等,食落都系新鲜即整,丸类够弹而且有保留肉汁。最重要系有个自家制既辣酱,无论加落碗面定系丸都一样可以提鲜!渔人乐脆每次都必嗌既小食,个人好钟意佢既墨鱼卷,爽口又有墨鱼既香味,当然重点系个黑松露沙律酱,可以令到食物本身既味道层次更加升华!避风塘鸡翼拼沙律炸蒜好多而且够香脆惹味,配合埋鸡翼炸到脆卜卜又有肉汁,前菜嚟讲真系冇得输!Mocha & 水果茶Mocha既朱古力味特浓,加埋咖啡一齐系我饮过数一数二好饮既Mocha! 至于水果茶就好精致,味道亦都香同埋清新!
黑松露海虾炒蛋鱼乌冬
城寨回忆鱼面