餐厅: Poke Go (大南街)
资讯:

2024-05-25 154 浏览
呢排减紧肥喺附近gym Room做完运动就过咗嚟文青聚脚点:深水埗😂觅食见到呢间门面都几casual餐牌又吸引好似样样嘢都好健康咁所以就入咗去试吓选择困难症嘅人士可以就咁拣佢设计好嘅bowl会平少少又唔使烦我同我个friend就想自己配搭拣啲自己𠮶刻想食嘅嘢🤣🤣反正价钱都系差唔多主食方面有得拣吞拿鱼,三文鱼,八爪鱼,杂菌⋯⋯配料同埋酱汁系超级多,样样都劲想试😍但系又惊食唔晒,所以正正常常三个配料算我叫咗麻酱豆腐,芝麻海带同埋三色藜麦最后,都系忍唔住叫咗蟹子🤣增加口感然之后仲要拣酱汁,又系有好多选择我周旋喺果仁酱同山葵乳酪酱之间两款都好特别同埋好吸引不过最后觉得都系山葵好似同啲配料夹啲所以都系今次拣山葵下次再试埋个果仁酱🥹睇食评话佢劲细碗,但系上到枱系超大!只系佢个碗细,成碗full哂劲足料🥳我哋仲嗌多咗个炸牛油果🥑平时牛油果通常都系生食好少煮煮左会苦呢个类似天妇罗,外脆内软好Creamy,而且一啲都唔苦😋同埋两杯冷压果汁🍹火龙果汁同埋菠萝汁成餐饭劲Fresh完全无罪疚咁不过份量真系好大建议可以叫一个bowl share再加几个小食试多啲唔同嘅嘢❤️
呢排减紧肥喺附近gym Room做完运动
就过咗嚟文青聚脚点:深水埗😂觅食
见到呢间门面都几casual餐牌又吸引
好似样样嘢都好健康咁所以就入咗去试吓
我同我个friend就想自己配搭
拣啲自己𠮶刻想食嘅嘢🤣🤣
反正价钱都系差唔多
主食方面有得拣吞拿鱼,三文鱼,八爪鱼,杂菌⋯⋯
配料同埋酱汁系超级多,样样都劲想试😍
但系又惊食唔晒,所以正正常常三个配料算
我叫咗麻酱豆腐,芝麻海带同埋三色藜麦
最后,都系忍唔住叫咗蟹子🤣增加口感
然之后仲要拣酱汁,又系有好多选择
我周旋喺果仁酱同山葵乳酪酱之间
两款都好特别同埋好吸引
不过最后觉得都系山葵好似同啲配料夹啲
所以都系今次拣山葵下次再试埋个果仁酱🥹
睇食评话佢劲细碗,但系上到枱系超大!
只系佢个碗细,成碗full哂劲足料🥳
我哋仲嗌多咗个炸牛油果🥑
平时牛油果通常都系生食好少煮煮左会苦
呢个类似天妇罗,外脆内软好Creamy,而且一啲都唔苦😋
同埋两杯冷压果汁🍹火龙果汁同埋菠萝汁
成餐饭劲Fresh完全无罪疚