餐厅: Poke Go (大南街)
资讯:

2023-10-02 162 浏览
呢排节日多,同朋友嘅聚餐都多左,食嘅嘢比较heavy 😭所以都今日想清清地食返餐,等个肚舒服下 😌而且素食嘅朋友仔都可以有好多选择!😄今次已经唔知系第几次回头食poke go了!佢嘅menu好多选择,拣唔到嘅朋友可以拣佢set好左嘅bowl,咁就唔怕有选择困难症啦今次我就同朋友拣左Aloha 同808一摆上台已经流晒口水~个摆盘都好靓,见到都胃口大开~Aloha 🍃 餐牌好窝心地写明呢个set系vegan材料:沙律菜、牛油果、香菇、玉米、豆腐、海带酱料:柚子酱油醋今日唔系好肚饿,所以个底拣左沙律菜,加加埋埋其他配料,其实一碗嘅份量都已经好足够!我食到最后都剩返1/4,实在太饱了!我最钟意嘅就系豆腐!好香豆腐味!重点系唔会好干身!又有丰富嘅蛋白质!配埋甜甜嘅玉米一齐食就最jeng!个酱料好开胃!好适合炎炎夏天食,个人都感觉fresh d!808材料:寿司饭、吞拿鱼、三文鱼籽、枝仁豆、香菇酱料:山葵乳酪酱朋友比较钟意食鱼生,所以就拣左呢个set~吞拿鱼好新鲜~每一粒咬落去都好满足~三文鱼籽亦唔会太咸整体味道因为乳酪酱有加分~口感因为有各种不同嘅材料都好丰富~餐厅环境都坐得好舒服!光线后好充
呢排节日多,同朋友嘅聚餐都多左,食嘅嘢比较heavy 😭
所以都今日想清清地食返餐,等个肚舒服下 😌
而且素食嘅朋友仔都可以有好多选择!😄

今次已经唔知系第几次回头食poke go了!

今次我就同朋友拣左Aloha 同808
一摆上台已经流晒口水~
个摆盘都好靓,见到都胃口大开~

Aloha 🍃 餐牌好窝心地写明呢个set系vegan
材料:沙律菜、牛油果、香菇、玉米、豆腐、海带
酱料:柚子酱油醋

个酱料好开胃!好适合炎炎夏天食,个人都感觉fresh d!

材料:寿司饭、吞拿鱼、三文鱼籽、枝仁豆、香菇
酱料:山葵乳酪酱

朋友比较钟意食鱼生,所以就拣左呢个set~
吞拿鱼好新鲜~每一粒咬落去都好满足~三文鱼籽亦唔会太咸

餐厅环境都坐得好舒服!光线后好充足👍🏻

一齐食健康d啦!!