2022-06-05
话说前排睇完 @mee_punishc 介绍过 #poké Search吓系 #旺角 揾到呢间 @poketoke_hk #选择困难症 又唔想左谂右砌 可以拣佢地嘅 #signaturebowl 之后仲可以拣个底要 #寿司饭 #沙律菜 甚至 #whynotboth #夏威夷波奇 $88#吞拿鱼 #海带 #紫洋葱 #蟹籽 #枝豆 #紫菜丝 #木鱼丝 #黑芝麻我就拣咗 #寿司饭 + #沙律菜 个寿司饭 配上 #铿鱼酱油 材料都好新鲜 个底拣两样系谂著可少啲饭量 多啲菜点知 个底系三分二饭 三分一饭😅所以真系好大碗🤦🏻♀️个人认为蟹籽份量少咗啲 吞拿鱼鱼生粒 咁啱有一两粒有啲筋😓紫洋葱系生洋葱 食完好想饮水最近 #杜汶泽喱骚 介绍咗 #大南街 另一间Poké 下次要睇吓果间先😅😅=====================#黄色经济圈 #惩罚黄色小店 #yellowmongkok #yellowmk #yellow旺角 #yellowpoke #yellow夏威夷鱼生饭 #yellowbowl #hker #hkig #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互赞 #nof
#夏威夷波奇 $88
紫洋葱系生洋葱 食完好想饮水
最近 #杜汶泽喱骚 介绍咗 #大南街 另一间Poké
下次要睇吓果间先😅😅
=====================
#黄色经济圈 #惩罚黄色小店 #yellowmongkok #yellowmk #yellow旺角 #yellowpoke #yellow夏威夷鱼生饭 #yellowbowl #hker #hkig #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互赞 #nofilter