2024-05-25 3179 浏览
想清清地食个健康嘅海鲜大餐 ! ! 入到餐厅见到好多新鲜嘅海鲜, 睇到都流晒口水 ! ! 我哋叫咗个海鲜火锅放题, 仲另外叫咗个浓汤花胶鸡锅 ! ! 啲海鲜排列得好整齐, 睇落好吸引, 一睇就知系新鲜嘅 ! ! 我哋用蒸气火锅蒸海鲜, 蒸完之后嘅海鲜, 肉质鲜嫩, 鲜味无比 ! ! 之后将一部分海鲜落去浓汤花胶鸡锅度煮 ! ! 花胶炖得岩岩好, 鸡肉鲜嫩多汁, 汤底鲜甜浓郁, 真系好滋味 ! ! 海鲜之外, 我哋叫咗啲肉类同埋其他配料 ! ! 牛肉食得出系好靓, 肉质鲜嫩, 油脂分布均匀 ! ! 椒盐濑尿虾金黄色嘅外观劲吸引, 而且好大只, 啖啖肉 ! ! 最后仲食咗个蟹黄饭 ! ! 蟹黄捞饭真系无法解释嘅好味!蟹黄香浓, 饭粒软熟, 简直系人间美食 ! !

黄金蟹黄饭
椒盐濑尿虾
安格斯牛肉
海鲜并盘
浓汤花胶鸡锅
2024-05-18
等候时间
6 分钟 (堂食)
用餐时段
黄金蟹黄饭