1K
2023-01-06 1155 浏览
Pickabowl新开左分店系石门👏👏 岩哂上yoga 堂前健康d 食番餐. Poke bowl 有default, 亦可以DIY 按喜好自选. Spicy Couple 烟熏油辣味双拼$89包括烟熏三文鱼同吞拿鱼, 口感软绵. 虽然有烟熏辣油但唔觉辣. 除左泡菜, 配菜仲有青瓜粒、番茄、蒟蒻等. 选左黄姜椰菜花🥦同糙米饭半半.焙茶燕麦奶 +$30朋友跟餐加左. 试左啖焙茶味好浓郁, oatmilk 无糖, 系健康浓郁嘅Hojicha latte.Special Combo Soup Set $115石门限定好抵, DIY bowl 再加左三文鱼汤🐟 可选杂菜/山药, 选后者. 有几香浓鱼味, 最底除左山药仲有少少三文鱼碎, 好饮😋DIY bowl 选左Salmon同鸡胸. Beetroot 配菜. 见到佢原来仲有出热汤配Udon 系列, 最近天气冻想食热而健康d 岩哂. 水都有西柚同羽衣甘蓝, 感觉健康@pickabowlhk
Pickabowl

Spicy Couple 烟熏油辣味双拼$89

焙茶燕麦奶 +$30

Special Combo Soup Set $115

水都有西柚同羽衣甘蓝, 感觉健康

@pickabowlhk
  • 三文鱼汤