2018-08-16 209 浏览
如果又想健康但系自己又懒,冇喺屋企自己预备早餐,钟美必然系我每日朝早嘅选择佢嘅食物大多数都采用番食物原型,唔会加添太多腌料,唔会搞咩大花臣,卖点就系简简单单健健康康。你可以选择厚多士啦,意大利三文治啦,飞碟啦,法式多士啦,或者普普通通嘅三文治,全部都系西洋式嘅料理。佢个menu指定每日不同口味嘅咖啡,包你连续番五日工都唔会闷。而今日系星期一,我就叫咗一份鸡蛋三文治,咖啡就系巴西山度士口味喇。三文治佢全部采用麦包,比白面包更加健康,里面有生菜有鸡蛋有蕃茄,好轻微嘅沙律酱调下味,客人真系唔钟意嘅,可以叫佢走酱多菜也可以。咁样一份早餐都只系$24蚊, 真系夫复何求呀仲有一个好处就系呢度全部即叫即制,速度劲快,绝对唔会阻住赶头赶命番工嘅你

鸡蛋三文治
巴西山度士口味咖啡
2018-08-13
$24 (早餐)
鸡蛋三文治
巴西山度士口味咖啡